Puur Karakter Coaching

Mijn naam is Mireille Bruin van Puur Karakter Coaching.
Ik ben een trainer en lifecoach.
Ik heb een aangeboren passie om mensen te begeleiden, dingen bij te brengen en diep te raken.<br />
Met mijn coaching steek ik een hand uit naar mensen die worstelen met allerlei verschillende problemen en verbinden we onszelf met elkaar. We creëren een intieme connectie.

Op dit moment focus ik mij op vrouwen. Niet alle vrouwen zijn zich bewust van hun eigen kracht en hun persoonlijke wapens. Ik heb meegemaakt dat mensen compleet transformeren en hun hele levensstijl veranderen, zoals een rups tot vlinder uitgroeit. Ze bevrijden zichzelf en ontpoppen zich in zijn totaliteit. Dat is waar ik het meest gepassioneerd over ben, mensen te bevrijden!

Eén van mijn persoonlijke wapens is dat ik weet hoe ik in iemand anders zijn persoonlijkheid moet duiken. Ik ben een dappere, moedige en krachtige vrouw, die altijd bereid is iemand anders te helpen groeien. De motor van mijn coaching is mijn kloppende hart, ondersteund door mijn intuïtie, professionele en persoonlijke ervaringen. Ik voel je aan, weet wat je nodig hebt en ik zal je zonder twijfel advies geven hoe je jouw persoonlijke drijfveer kunt vinden. Ik zal je kennis laten maken met jouw pure karakter.

Ga naar pagina van Puur Karakter Coaching